Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Salah – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C 
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

 C          G        Am
Aku ngerti aku iki sopo
     Dm      G         C
Arep tresno aku wedi doso
 C            G            Am
Arep sambat nanging karo sopo
    Dm          G             C
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm                         G
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

Musik :
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

*)
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm    
Nanging piye maneh
                     G
tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..
          Dm     G          C 
  Masio kowe wes duwene dek'e..


By: TeknoBgt.com