Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Opo Mung Sakmene – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  F  G  C  F  Dm  E
Am  F  G  C  F  Dm  E
Am 

Am                     F       E
opo mung sakmene tresnomu karo aku
E                      E        Am
opo mung sakmene sayangmu karo aku
   Am       A               Dm
mbiyen sliramu tak gadang gadang
   E                          Am   F  E
saiki tresnomu soyo suwi soyo ilang..

Am                      F     E
opo urip mapan iku sing dadi alesan
   E                  
sliramu iso milih lambe
    E          Am
tipis lambe abang
Am     A               Dm
aku ra ngerti opo ning njero atimu
 E                          Am
aku ra ngerti opo sing dadi karepmu..

Int.
Dm  G  Am
B  E  A

Reff :
  Am           A          Dm
 ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
 G                       C      E
 ojo mbok getuni yen aku karo liyane
   Am            A          Dm
 rasane wes ra betah urip koyo ngene
         E                   E
 luwih becik aku sing ngalah wae..

  Am           A          Dm
 ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
 G                       C      E
 ojo mbok getuni yen aku karo liyane
   Am            A          Dm
 rasane wes ra betah urip koyo ngene
         E                   Am
 luwih becik aku sing ngalah wae..

Musik :
Dm  G  Am
F  Dm  E  A
Dm  G  Em  Am
Dm  E  Am 

Am                     F       E
opo mung sakmene tresnomu karo aku
E                      E        Am
opo mung sakmene sayangmu karo aku
   Am       A               Dm
mbiyen sliramu tak gadang gadang
   E                          Am   F  E
saiki tresnomu soyo suwi soyo ilang..

Int.
Dm  E

Am                      F     E
opo urip mapan iku sing dadi alesan
   E                 
sliramu iso milih lambe
     E          Am
tipis lambe abang
Am     A               Dm
aku ra ngerti opo ning njero atimu
 E                          Am
aku ra ngerti opo sing dadi karepmu..

Int.
Dm  G  Am
B  E  Am

Reff :
  Am           A          Dm
 ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
 G                       C      E
 ojo mbok getuni yen aku karo liyane
   Am            A          Dm
 rasane wes ra betah urip koyo ngene
         E                   E
 luwih becik aku sing ngalah wae..

  Am           A          Dm
 ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
 G                       C      E
 ojo mbok getuni yen aku karo liyane
   Am            A          Dm
 rasane wes ra betah urip koyo ngene
         E                   Am
 luwih becik aku sing ngalah wae..

   Am    A             Dm
  wes cukup anggonmu nglarani aku
   G                  C        E 
  uwes cukup anggonmu nyikso batinku
  Am        A          Dm
  endi janjimu arep setyo lan tuhu
   E                              Am
  atiku loro luwih becik tak gowo lungo
  E                               Am
  atiku loro luwih becik tak gowo lungo


By: TeknoBgt.com