Chord Gitar Aku Sayang Kowe – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

     F           G
opo aku kurang sayang
    Em         Am
tegane kowe ngilang
          Dm
ninggalke roso
       G      C
tresno dadi kenangan..

Intro :
C  Em  Am  Gm  F  Fm 
C  Am  Dm  G  C

   C           G        Am  G
atiku kadung jeru karo kowe
     Dm      A             G
tapi atimu malah berpaling ro liyane
     F           G
opo aku kurang sayang
        C    G    Am
sak penake kowe ngilang
          Dm
ninggalke roso
       G      C
tresno dadi kenangan..

    C         G        Am  G
rasane njero ati kudu nangis
      Dm        A           G
perih batinku kelingan koyo di iris-iris
       F             G
kowe teko nggowo tresno
       C       G    Am
kowe lungo ninggal loro
         Dm         G         C
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

Reff :
   F      G          C  Am
 getun.. aku kenal kowe..
            Dm       G
 kadung tak tutup atiku
          C    
 nggo liyane..
      F           G
 opo aku kurang sayang
     C    G    Am
 tegane kowe ngilang
           Dm 
 ninggalke roso
        G      C
 tresno dadi kenangan..

Musik :
Fm  C  Am
Dm  G  C   
F  G  Em  Am
Dm  G  C

   C           G         Am  G
atiku kadung jeru karo kowe
     Dm      A             G
tapi atimu malah berpaling ro liyane
     F           G
opo aku kurang sayang
        C    G   Am
sak penake kowe ngilang
          Dm
ninggalke roso
       G      C
tresno dadi kenangan..

Reff :
   F      G          C  Am
 getun.. aku kenal kowe..
            Dm       G
 kadung tak tutup atiku
          C    
 nggo liyane..
      F           G
 opo aku kurang sayang
     C    G   Am
 tegane kowe ngilang
           Dm 
 ninggalke roso
        G      C
 tresno dadi kenangan..

   F      G          C  Am
 getun.. aku kenal kowe..
            Dm       G
 kadung tak tutup atiku
          C    
 nggo liyane..
      F           G
 opo aku kurang sayang
     C    G   Am
 tegane kowe ngilang
           Dm 
 ninggalke roso
        G      C
 tresno dadi kenangan..



By: TeknoBgt.com