Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tape Ketan – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Dm  F  G  Am
Am  Dm  F  G  Am
 
            Am
ra usah di eleng-eleng
                    Dm
sing mbiyen wes ben sing mbiyen
             F
ra usah kowe ngengkel
             G              Am
koyo wes ora ono uwong liyo maneh..
         Dm
santai wae ojo digawe kenceng
      Am
opo maneh nganti sepaneng
       G         E      Am
urip sepisan ojo digawe gendeng..

Int.
Am  G  F  G  Am

Reff :
        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

Musik :
Am
Am
Am  Dm  F  G  Am
Am  Dm  F  G  Am

            Am
ra usah di eleng-eleng
                    Dm
sing mbiyen wes ben sing mbiyen
             F
ra usah kowe ngengkel
             G              Am
koyo wes ora ono uwong liyo maneh..
         Dm
santai wae ojo digawe kenceng
      Am
opo maneh nganti sepaneng
       G         E      Am
urip sepisan ojo digawe gendeng..

Int.
Am  G  F  G  Am

Reff :
        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

Outro :
Am
Am


By: TeknoBgt.com