Chord Gitar Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  C  A
Dm  G  C

  C      G        Am
piye.. kabarmu saiki mantan..
 F         Dm        G
opo.. iseh kelingan aku..
         Em
aku sing tau ngukir cerito
    A          Dm
tresno ning atimu
   C              G
sakdurunge.. kowe lungo..
           C   
ninggalke aku..

Reff :
                  F
 hal sing paling abot..
                     G
 kuwi pancen ngikhlaske..
                  C
 hal sing paling angel..
                  A
 kuwi kudu nglalekke
                   Dm
 senadyan iseh tresno..
         G
 aku iso opo..
                 C
 mergo nyawang kowe
                      
 wis nyanding wong liyo..

               F
 sadari diri wae..
              G
 aku dudu jodone
             C
 sadar rai wae..
                   A
 aku dudu sing tok karepke
        Dm                 G
 saiki aku mung iso ndungokne
                   C    G
 mugo langgeng selawase..

  C      G        Am
piye.. kabarmu saiki mantan
 F         Dm        G
opo.. iseh kelingan aku
         Em
aku sing tau ngukir cerito
    A          Dm
tresno ning atimu
   C              G
sakdurunge.. kowe lungo..
           C  Bb C
ninggalke aku..

Musik :
F  G  C  A
Dm  G  C

Reff :
                  F
 hal sing paling abot..
                     G
 kuwi pancen ngikhlaske..
                  C
 hal sing paling angel..
                  A
 kuwi kudu nglalekke
                   Dm
 senadyan iseh tresno..
         G
 aku iso opo..
                 C
 mergo nyawang kowe
                     C
 wis nyanding wong liyo..

               F
 sadari diri wae..
              G
 aku dudu jodone
             C
 sadar rai wae..
                   A
 aku dudu sing tok karepke
        Dm                 G
 saiki aku mung iso ndungokne
                  C
 mugo langgeng selawase..
        Dm                 G
 saiki aku mung iso ndungokne
                  C
 mugo langgeng selawase..



By: TeknoBgt.com