Chord Gitar Aku Ora Janji – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
Yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
Mengapa dulu aku kau cintai
         Dm             G
Sekarang kau tinggal pergi..

   C              G
Ibarat gurun ra dadi kali
         Am        Em
Wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
Pilih pergi timbang loro ati
          Dm      G     C
Yen kon balen aku ra janji..

Reff :
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  F      G        C       
   Mergo aku wes oleh gantine
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Dm     Em
   Ojo rumongso..
  F             G      C
   Kowe sing ganteng dewe..

    C
Lanangan ra ming siji
        G
Kowe pergi golek ganti
   Am
Timbang mikir ngengkleng
        Em
Pikiran dadi sepaneng
 F
Abang-abang lambe
        C
Kowe ngomong sak penake
  Dm
Terusno lakumu
          G
Tak golek dalanku dewe..

   C
Klakuanmu soyo geje
  G
Bikin kesel gue
  Am
Golek inspirasi
         Em
Ra sah kakean atraksi
      F
Manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                   G
Kowe karo aku di takdirne
              C
Pancen du jodone..

Musik :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
Yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
Mengapa dulu aku kau cintai
         Dm             G
Sekarang kau tinggal pergi..

   C              G
Ibarat gurun ra dadi kali
         Am        Em
Wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
Pilih pergi timbang loro ati
          Dm      G     C
Yen kon balen aku ra janji..

Reff :
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  F      G        C      
   Mergo aku wes oleh gantine
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Dm     Em
   Ojo rumongso..
  F             G      C
   Kowe sing ganteng dewe..

    C
Lanangan ra ming siji
        G
Kowe pergi golek ganti
   Am
Timbang mikir ngengkleng
        Em
Pikiran dadi sepaneng
 F
Abang-abang lambe
        C
Kowe ngomong sak penake
  Dm
Terusno lakumu
          G
Tak golek dalanku dewe..

   C
Klakuanmu soyo geje
  G
Bikin kesel gue
  Am
Golek inspirasi
         Em
Ra sah kakean atraksi
      F
Manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                   G
Kowe karo aku di takdirne
              C
Pancen du jodone..

Reff :
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  F      G        C      
   Mergo aku wes oleh gantine
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Dm     Em
   Ojo rumongso..
  F             G      C
   Kowe sing ganteng dewe..

    C
Lanangan ra ming siji
        G
Kowe pergi golek ganti
   Am
Timbang mikir ngengkleng
        Em
Pikiran dadi sepaneng
 F
Abang-abang lambe
        C
Kowe ngomong sak penake
  Dm
Terusno lakumu
          G
Tak golek dalanku dewe..

   C
Klakuanmu soyo geje
  G
Bikin kesel gue
  Am
Golek inspirasi
         Em
Ra sah kakean atraksi
      F
Manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                   G
Kowe karo aku di takdirne
              C
Pancen du jodone..

Outro :
C


By: TeknoBgt.com