Chord Gitar Mantan Ku – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  Am  Em  F  G  C  G

  C         G        Am    Em
biyen aku tau dadi pacarmu
  F       G          C
biyen aku tau ngisi atimu
     Dm      E
tapi saikine awakmu
       Am      F
yo wes dadi mantanku
  C       G       C
kowe rabi karo koncoku..

  C       G        Am   Em
rasane atiku ora karuan
   F          G             C
waktu nyawang kowe ning pelaminan
      Dm        E
ra kroso banyu iluh moto
     Am     F
mili nelesi pipi
  C    G       C
kegowo bingunge ati..

Int.
C  G  Am  Em  F  G  C
C  G  Am  Em  F  G  C

Reff :
    Am                Em
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   F        G     C
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Am                Em
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..

Musik :
C  G  Am  Em  F  G  C

  C         G        Am    Em
biyen aku tau dadi pacarmu
  F       G          C
biyen aku tau ngisi atimu
     Dm      E
tapi saikine awakmu
       Am      F
yo wes dadi mantanku
  C       G       C
kowe rabi karo koncoku..

  C       G        Am   Em
rasane atiku ora karuan
   F          G             C
waktu nyawang kowe ning pelaminan
      Dm        E
ra kroso banyu iluh moto
     Am     F
mili nelesi pipi
  C    G       C
kegowo bingunge ati..

Int.
C  G  Am  Em  F  G  C
C  G  Am  Em  F  G  C

Reff :
    Am                Em
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   F        G     C
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Am                Em
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..

    Am                Em
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   F        G     C
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Am                Em
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..

Outro :
C


By: TeknoBgt.com