Chord Gitar Sayang Siji – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  F  C  C

Reff :
     C
 Biyene kowe konco
      F
 Saikine dadi tresno
        G            C
 tresno mergo soko kulino..

 F                      C
 witing tresno.. ra peduli kowe sopo
   G                            C
 Witing tresno jalaran soko kulino
        F              C
 Witing tresno.. uwohe roso..
        Dm             G        C
 Witing tresno jalaran soko kulino..

Int.
F  G  C  Am
F  G  C  G

C                Em
Na..liko.. jaman semono
     F        G          C
Kowe lan aku ora ono tresno..
C                   Em
Ora tak nyono.. lan ora tak ngiro
     F            G        C
Kowe lan aku podo duweni roso..

Reff :
     C
 Biyene kowe konco
      F
 Saikine dadi tresno
        G            C
 tresno mergo soko kulino..

 F                      C
 witing tresno.. ra peduli kowe sopo
   G                            C
 Witing tresno jalaran soko kulino
        F              C
 Witing tresno.. uwohe roso..
        Dm             G        C
 Witing tresno jalaran soko kulino..

Musik :
C
C

C                Em
Na..liko.. jaman semono
     F        G          C
Kowe lan aku ora ono tresno..
C                   Em
Ora tak nyono.. lan ora tak ngiro
     F            G        C
Kowe lan aku podo duweni roso..

Reff :
     C
 Biyene kowe konco
      F
 Saikine dadi tresno
        G            C
 tresno mergo soko kulino..

 F                      C
 witing tresno.. ra peduli kowe sopo
   G                            C
 Witing tresno jalaran soko kulino
        F              C
 Witing tresno.. uwohe roso..
        Dm             G        C
 Witing tresno jalaran soko kulino..

Musik :
C
C

C                Em
Na..liko.. jaman semono
     F        G          C
Kowe lan aku ora ono tresno..
C                   Em
Ora tak nyono.. lan ora tak ngiro
     F             G        C
Kowe lan aku podo nduweni roso..
  F          G           C
sayangku.. sijine mung riko..

Outro :
F  G  C  Am
F  G  C  G  C


By: TeknoBgt.com