Chord Gitar Putih Abu Abu – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Dm  G
C  Dm  G

C                       Dm
 Mbiyen kowe wes pernah janji
G                  C
 Ngancani aku urip mati
A                   Dm
 Ra peduli awan lan bengi
G                    C
 Jenengmu tetep ning ati..

C                    Dm
 Tahune wes ganti buntute
G                       C
 Tapi sih rung iso nglalekke
A                     Dm
 Banyu moto wes tak entekke
G                 C
 Tetep ra iso nglalekke..

Int.
C  Dm  G  C

Reff :
 C                   F
  Omongmu meh urip bareng aku
          G
 Nganti tukul rambutku
            C     G        A
 Sing werno putih lan abu-abu
           Dm
 Tapi kowe lungo pas sih
        G                 C
 Ireng-irenge werno rambutku..

 C                       F
  Jare tresnomu mung kanggo aku
          G            
 Sayangmu mung siji
            C         G         A
 kanggo awakku nganti mabur rogoku
             Dm
 Mugo ning kono kowe bahagia
         G                   C
 Senajan dudu aku sing ning atimu..

Musik :
C  Dm  G

C                    Dm
 Tahune wes ganti buntute
G                      C
 Tapi sih rung iso nglalekke
A                     Dm
 Banyu moto wes tak entekke
G                 C
 Tetep ra iso nglalekke..

Reff :
 C                   F
  Omongmu meh urip bareng aku
          G
 Nganti tukul rambutku
            C     G        A
 Sing werno putih lan abu-abu
           Dm
 Tapi kowe lungo pas sih
        G                 C
 Ireng-irenge werno rambutku..

 C                       F
  Jare tresnomu mung kanggo aku
          G            
 Sayangmu mung siji
            C         G         A
 kanggo awakku nganti mabur rogoku
             Dm
 Mugo ning kono kowe bahagia
         G                   C
 Senajan dudu aku sing ning atimu..

Outro :
C  Dm  G  C



By: TeknoBgt.com