Chord Gitar Keno Gudho – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  Em  A
Dm  G  C

  C                  Am
Wengi.. kang dadi seksi..
        F                   G
netes deres.. eluhku ning pipi..
   C               Am
nyeri.. roso neng ati..
         F                 G
ngerti kowe.. mblenjani janji..
           C
ngelarani ati..

Am               Em
 Nanging aku iso sabar lan nerimo
        Dm
mergo gede roso tresnoku
     G
neng sli..ramu..
  
Reff :
     F
 Wes terus-terusno
          G
 anggonmu ngapusi aku
     Em
 wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngelarani aku
     Dm
 aku wes nepati janji
   G               C     
 setiaku marang sliramu..

     F
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      G
 loro neng njero dodo
     Em
 aku wes nyobo lilo mergo
     A
 wes kebacut tresno
     Dm
 ora nyongko ora ngiro
      G                    C  G
 kowe keno godho wedokan liyo..

Musik :
C  Em  Am  G
F  Em  Dm  G
C  Em  Am  G
F  Em  Dm  G  C

  C           Em      Am
Kuping.. rung sudo krungu..
G         F    Em         Dm  G
marang janji.. janji manismu..
 C   Em             Am
omo..nganmu mung palsu..
G      F     Em           Dm
jebul elek.. polah tingkahmu..
G         C  G
neng mburiku..

Reff :
     F
 Wes terus-terusno
          G
 anggonmu ngapusi aku
     Em
 wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngelarani aku
     Dm
 aku wes nepati janji
   G               C     
 setiaku marang sliramu..

     F
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      G
 loro neng njero dodo
     Em
 aku wes nyobo lilo mergo
     A
 wes kebacut tresno
     Dm
 ora nyongko ora ngiro
      G                    C
 kowe keno godho wedokan liyo..

     F
 Wes terus-terusno
          G
 anggonmu ngapusi aku
     Em
 wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngelarani aku
     Dm
 aku wes nepati janji
   G               C     
 setiaku marang sliramu..

     F
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      G
 loro neng njero dodo
     Em
 aku wes nyobo lilo mergo
     A
 wes kebacut tresno
     Dm
 ora nyongko ora ngiro
      G                    C
 kowe keno godho wedokan liyo..



By: TeknoBgt.com