Chord Gitar Paringono Sabar – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  F  Dm  G

 C           G       Am
opo kowe wis ora kelingan..
     F         G        C
karo janjimu naliko pacaran..
   Dm           G
ra bakal ninggalke
        Em       A
senajan akeh pacoban
        Dm
angon roso sayang
       G         C
nganti ing pelaminan..

      C          G        Am
jebul janjimu ra biso digugu..
        F         G           C 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Dm         G
janjimu mbiyen
    Em           A
ora bakal ninggalke
        Dm
nanging nyatane
        G         C
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        F      G             Em
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A       Dm
 paringono sabar
         G           C
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F           G          Em
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A       Dm
 sing wis kebacut sayang
       G             C
 tapi aku dia tinggalkan..

Musik :
F  G  C  Em  Am  A
Dm  G  C

      C          G        Am
jebul janjimu ra biso digugu..
        F         G           C 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Dm         G
janjimu mbiyen
    Em           A
ora bakal ninggalke
        Dm
nanging nyatane
        G         C
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        F      G             Em
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A       Dm
 paringono sabar
         G           C
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F           G          Em
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A       Dm
 sing wis kebacut sayang
       G             C
 tapi aku dia tinggalkan..

        F      G             Em
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A       Dm
 paringono sabar
         G           C
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F           G          Em
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A       Dm
 sing wis kebacut sayang
       G             C
 tapi aku dia tinggalkan..



By: TeknoBgt.com