Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Ati Dudu Wesi – Didi Kempot feat. Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  C

             F                G
ojo sak penakmu.. kowe ngelarani..
               Em                   Am
ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji..
             Dm              G
nanging nyatane.. tresnomu kui..
           C
ra tulus suci..

                F                 G
wes tak perjuangke..sing mbok karepke..
             Em                    Am
ning nyatane tresno.. kok anggep raono..
          Dm                 G
aku iso lungo.. yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

Reff :
  F                  G
 ati iki dudu seko wesi
        Em                     Am
 sek raiso saben dino mbok larani
          Dm                G
 keloro loro.. ning njero dodo
                    C
 nambah perih ning ati..

  F                G
 ati iki dudu seko watu
        Em                    Am
 sek raiso mbendino mbok gawe tatu
            Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
             C
 aku tak terimo mundur..

Musik :
F  G  Em  Am
Dm  G  C 

             F                G
ojo sak penakmu.. kowe ngelarani..
               Em                   Am
ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji..
             Dm              G
nanging nyatane.. tresnomu kui..
           C
ra tulus suci..

                F                 G
wes tak perjuangke..sing mbok karepke..
             Em                    Am
ning nyatane tresno.. kok anggep raono..
          Dm                 G
aku iso lungo.. yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

Reff :
  F                  G
 ati iki dudu seko wesi
        Em                     Am
 sek raiso saben dino mbok larani
          Dm                G
 keloro loro.. ning njero dodo
                    C
 nambah perih ning ati..

  F                G
 ati iki dudu seko watu
        Em                    Am
 sek raiso mbendino mbok gawe tatu
            Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
             C
 aku tak terimo mundur..
 Am          Dm                G
  tulung lereno.. timbang soyo ajur
             C
 aku tak terimo mundur..



By: TeknoBgt.com