Chord Gitar Ngusuki Gegermu – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  C  Am
Dm  G  C

                     F
tresnomu trahe ampuh tenan
G                    C
 sing iso ngambruki atiku
                  F
esem manismu sing nggarai
G               C
 ngambyarne ati iki..

                     F
tatapanmu pancen menggudo
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo
              F
ora iso tresnoku ilang
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

Int.
Dm  G  C

Reff :
           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
                       Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
      G                  C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
          Em           Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
        G                   C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F    G               C
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           F    G               C
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

Musik :
F  G  Em  Am
Dm  G  C 

                     F
tatapanmu pancen menggudo
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo
              F
ora iso tresnoku ilang
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

Int.
Dm  G  C

Reff :
           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
                       Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
      G                  C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
          Em           Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
        G                   C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F    G               C
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           F    G               C
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

Outro :
Dm  G  C


By: TeknoBgt.com