Chord Gitar Lungamu Salahku – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  C  Em  Am
Dm  G  C

  C               G
saben bengi angel mereme
   C
mripat iki..
     F        G
mung kudu kelingan kowe
     C
seng neng kono..
 Am          Em
opo kowe ngerti
     F             C
karo seng tak rasakke
 Dm
urip dewe tanpo
     G
kowe neng..kene..

  C        G
jane ora lilo nanging
     C
kudu tak trimo..
    F           G
yen ngerti kowe neng kono
   C
ro wong liyo..
 Am       Em
aku ora biso
     F       C
ngapusi ati iki
   Dm
ra bakalan aku
      G
iso nglalekke..
                 C
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F
 yo mung tak dongakno..
             Dm
 mugo mugo kowe..
 G            C     Em       Am
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           Dm             G
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C
 ra nduwe opo opo..

                F             Dm
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G          C     Em     Am
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..

Musik :
F  G  C  Em  Am
Dm  G  C

  C        G
jane ora lilo nanging
     C
kudu tak trimo..
    F           G
yen ngerti kowe neng kono
   C
ro wong liyo..
 Am       Em
aku ora biso
     F       C
ngapusi ati iki
   Dm
ra bakalan aku
      G
iso nglalekke..
                 C
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F
 yo mung tak dongakno..
             Dm
 mugo mugo kowe..
 G            C     Em       Am
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           Dm             G
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C
 ra nduwe opo opo..

                F             Dm
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G          C     Em     Am
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..



By: TeknoBgt.com