Chord Gitar Pingin Nangis Tapi Isin – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C   G
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

Intro :
Am  G  Dm  Am
Am  G  Dm  G 

C                 Am
yen tak rasakke jebule kok seje
Dm                  G
ra podo karo manise ucape
C                    Am
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
    Dm                 G
tresnoku tibake mbok gawe dolanan..

Dm                  Am
 kebangeten nggonmu nyikso atiku
Dm                   E
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

Musik :
Am  G  F  C
F  G  F  E
Am  G  Dm  Am
F  G  F  E

Dm                  Am
 kebangeten nggonmu nyikso aku
Dm                   E
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

   F                 G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..



By: TeknoBgt.com