Chord Gitar Wong Nomer 2 – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
E

  C        G         Am  Em
bingung.. aku kudu piye..
      F          G          C
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Dm
dadi wong nomer 2 (loro)
     Am
ning njero atimu
       F
mung mangan ati
           G
sing tak rasakke..

Reff :
        C              G
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Am                   Em
 kok jodone wong sing tak jogo..
     F
 yen pancen wis takdire
        C
 aku nyuwun jembar ati..
     Dm     G            C
 duh Gusti aku njaluk ganti..

    C             G         Am  Em
yen pancen.. dadi dalane Gusti..
   F               G          C
mbesuk aku bakal kelangan awakmu..
      Dm
tak titipne sak genggeme
    Am
cerito kenangan iki..
   Dm             G       C
awake dewe ra iso podo nduweni..

    C              G        Am
kahanan opo.. sing kudu tak tompo..
      F            G          C
kok koyo ngene.. dalan uripku iki..
     Dm         G
dadi wong nomer 2..(loro)
     C        Am
ning njero atimu..
       F
mung mangan ati
           G
sing tak rasakke..

Reff :
        C              G
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Am                   Em
 kok jodone wong sing tak jogo..
     F
 yen pancen wis takdire
        C
 aku nyuwun jembar ati..
     Dm       G            C
 duh Gusti.. aku njaluk ganti..

        C              G
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Am                   Em
 kok jodone wong sing tak jogo..
     F
 yen pancen wis takdire
        C
 aku nyuwun jembar ati..
     Dm       G            C
 duh Gusti.. aku njaluk ganti..
     Dm    G                    C
 duh Gusti.. enggal paringi ganti..



By: TeknoBgt.com