Chord Gitar Dungo – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Dm  G  Em
Am  F  G  C

 C                   Dm
awan bengi ora iso turu..
    F                     C
kelingan.. marang kang masku..
  Am                           Dm
saben dino tansyah kangen sliramu..
       F          G       C
wong bagus.. gantilane atiku..

   C                     Dm
mandyahneo biso malek wektu..
       F              C
dadi siji.. marang esemu..
       Am                Dm
roso seneng.. jroning atiku..
       F          G           C
wong bagus.. neng ngendi paranmu..

Int. 
Dm  G  C

Reff :
     Am
 bisoku.. mung nangis..
     Em
 ono jeroning ati
        Dm         G          C
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

     Am
 bisoku.. mung dungo
     Em
 ono ngersane Gusti
       Dm        G         C
 ilangono roso loro.. jero ati..

Musik :
F  Em  Dm  E  Am  G
F  G  C  G

   C                     Dm
mandyahneo biso malek wektu..
       F              C
dadi siji.. marang esemu..
       Am                Dm
roso seneng.. jroning atiku..
       F          G           C
wong bagus.. neng ngendi paranmu..

Int.
Dm  G  C


Reff :
     Am
 bisoku.. mung nangis..
     Em
 ono jeroning ati
        Dm         G          C
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

     Am
 bisoku.. mung dungo
     Em
 ono ngersane Gusti
       Dm        G        C
 ilangono roso loro.. jero ati..

     Am
 bisoku.. mung nangis..
     Em
 ono jeroning ati
        Dm         G          C
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

         Am
 bi..so..ku.. mung dungo
     Em
 ono ngersane Gusti
       Dm        G         C
 ilangono roso loro.. jero ati..

    Dm              Em
opo pancen iki kudu tak lakoni
        Dm        G            C
tetep sabar masio nangis neng ati
    Dm               Em
opo pancen iki wes dadi garise
        Dm     G        C   
kabeh mau mugo ono hikmahe..



By: TeknoBgt.com