Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tau Neng Ati – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  F  G  C  Bm
Am  D  G

C           F     G          C
yen eleng kowe.. aku kudu nangis..
F         Dm     Dm         G
mergo tau duwe.. kenangan manis..
C            F      G         C
yen eleng sliramu.. netes iluhku..
F          Dm     G          C
mergo kowe tau.. ono neng atiku..

Int.
Dm  G  Em  Am  D  G

C         F         G         C
piye kabarmu.. neng endi paranmu..
F              Dm       G
tak jalok neng atimu.. iseh eleng aku..
C            F        G            C
mbiyen pisah amergo.. restu wong tuwo
F             Dm           G          C
nanging jujur atiku.. rong iso nglalekno

Reff :
   F      G         Em
 kowe.. tau neng atiku..
  Am          Dm
 tau neng uripku
     G       C
 tau duweni atiku..

   F     G            Em   Am
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Dm
 snajan sak iki
     G              C
 ra ono neng sandingku..


Reff :
   F      G         Em
 kowe.. tau neng atiku..
  Am          Dm
 tau neng uripku
     G        C
 tau duweni atiku..

   F     G            Em   Am
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Dm
 snajan sak iki
     G              C
 ra ono neng sandingku..

   F      G         Em
 kowe.. tau neng atiku..
  Am          Dm
 tau neng uripku
     G       C
 tau duweni atiku..

   F     G            Em   Am
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Dm
 snajan sak iki
     G              C
 ra ono neng sandingku..
            Dm      G          C
 tak pendem jeru.. ono ning atiku..



By: TeknoBgt.com