Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Pisah Turu – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Em  F  G  Am
Am  Em  F  G  Am

         Am
ku nyanyikan lagu..
          Em
gawe pengobat..rindu..
         F        G
ku bayangkan kamu..
                Am
ono ning sandingku..

        Am
setahun yang lalu..
            Em
kowe ninggalno..aku..
         F       G
mengejar mimpimu..
       Am
aku rindu..

    F        G       Am
mugiyo kowe enget.. aku…..

Reff :
    Am            Em
 saiki dewe pisah turu
      F                  C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am               Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm         G
 wedi kelangan kowe..

     Am            Em
 naliko dewe pisah turu
      F                         C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am              Em
 wediku ono sing ngancani
       Dm         G
 saben anggonmu turu..

F            G          C           Am
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
F           G          C
tansah ngugemi janji suci..
F         G           C           Am
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
F          G          Am
senajan dewe pisah turu..

         Am
ku nyanyikan lagu..
          Em
gawe pengobat..rindu..
         F        G
ku bayangkan kamu..
                Am
ono ning sandingku..

Musik :
Am  Em  F  G  Am
Am  Em  F  G  Am

Reff :
    Am            Em
 saiki dewe pisah turu
      F                  C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am               Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm         G
 wedi kelangan kowe..

     Am            Em
 naliko dewe pisah turu
      F                         C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am              Em
 wediku ono sing ngancani
       Dm         G
 saben anggonmu turu..

    Am            Em
 saiki dewe pisah turu
      F                  C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am               Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm         G
 wedi kelangan kowe..

     Am            Em
 naliko dewe pisah turu
      F                         C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am              Em
 wediku ono sing ngancani
       Dm         G
 saben anggonmu turu..

F            G          C           Am
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
F           G          C
tansah ngugemi janji suci..
F         G           C           Am
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
F          G          Am
senadyan dewe pisah turu..

         Am
ku nyanyikan lagu..
          Em
gawe pengobat..rindu..
         F        G
ku bayangkan kamu..
                Am
ono ning sandingku..

Outro :
    F        G       Am
mugiyo kowe enget.. aku…..




By: TeknoBgt.com