Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tak Lilo – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  Am  Dm  G

C            G
udan gerimis sing nelesi
Am
ono pelataran..
Dm                      G
adem angin soyo nambahi kelingan..

C           G
kudu nangis yen tak iling
   Am
wektu sesandingan..
Dm                       G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm          G
sing tak karepne
Am
bareng selawase
Dm
nanging piye meneh
      E
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm        Am
 tak aboti lan tak tresno
      F             E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm            Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F                  E
 nadyan perih ning njero dodo..

Int.
F  G  C

C            Em
udan gerimis sing nelesi
Am
ono pelataran..
Dm                      G
adem angin soyo nambahi kelingan..

C           Em
kudu nangis yen tak iling
   Am
wektu sesandingan..
Dm                       G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm         G
sing tak karepne
Am
bareng selawase
Dm
nanging piye meneh
      E
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm        Am
 tak aboti lan tak tresno
      F             E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm            Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F                  E
 nadyan perih ning njero dodo..

Musik :
Am  Em  F  C
Dm  Am  F  E
Am  Em  F  C
Dm  Am  F  E

Reff :
     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm        Am
 tak aboti lan tak tresno
      F             E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm            Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F                  E
 nadyan perih ning njero dodo..

Outro :
Am  Em  F  C
Dm  Am  F  E




By: TeknoBgt.com