Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Aku Cah Bakoh – Novid Candra Nugraha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C


Reff :
                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..

                                    F
Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
                                  G
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
mboten ajeng sambat gusti
                 Em
mboten sah kuwatir
                                      Am
kulo masih semangat hingga di titik akhir
                                      Dm
kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
                                    G
matur suwun gusti sampun nguatke atiku
                                Am
kecewa lara duka senang susah bahagia
                                   Am
semua kurasa hingga aku pun tak berdaya

Reff :
                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..

                                F
matursuwun Gusti, matursuwun sanget
                                     G
sampun diparingi ati sing kuat go banget
                                   Em
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
                                 Am
aku ora mundur aku tetap siap tempur
paribasan nandur telo ning
                Dm
ngisor wet gedang
                                   G
aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
bokdo mangan mangan ketupat
                     Am
jo lali pyuri santen
mbok menawi lepat kawulo
                 Am
nyuwun ngampunten

Reff :
                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..

                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am..
 semangat lan mboten njepat..





By: TeknoBgt.com