Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Kacang Lali Kulite – FDJ Emily Young

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
Am  G  G  F  G  Am
Am  G  G  F  Am  F

[verse]

Am                       Dm
Sekirane riko wes sing demen maning
G            F          Am
Lilo sun lilo riko lalekno
Am                     Dm
Sekirane riko wes duwe liyane
G               F              Am
Sing paran paran ison riko tinggal

[pre chorus]

  G             Am
Dienggo paran duwe demenan
  G              Am        F  G  Am
Kadong atine kanggo wong liyan

[chorus]

     Am
Koyo kacang lali kulite
         G
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
          F       Am
Koyo sing ono regane

     Am
Koyo kacang lali kulite
         G
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
          F       Am
Koyo sing ono regane

[post chorus]

      Dm     G              Am
Yaduh gusti apuo nasib awak iki
  G             F         
Isun hang nunggoni wong liyo
   G         Am
hang nduweni

( interlude same as intro )

[verse]

Am                       Dm
Sekirane riko wes sing demen maning
G            F          Am
Lilo sun lilo riko lalekno
Am                     Dm
Sekirane riko wes duwe liyane
G               F              Am
Sing paran paran ison riko tinggal

[pre chorus]

  G             Am
Dienggo paran duwe demenan
  G              Am         F  G  Am
Kadong atine kanggo wong liyan

[chorus]

     Am
Koyo kacang lali kulite
         G
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
          F       Am
Koyo sing ono regane

     Am
Koyo kacang lali kulite
         G
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
          F       Am
Koyo sing ono regane

[post chorus]

      Dm     G              Am
Yaduh gusti apuo nasib awak iki
  G             F         
Isun hang nunggoni wong liyo
   G         Am
hang nduweni

[chorus]

     Am
Koyo kacang lali kulite
         G
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
          F       Am
Koyo sing ono regane

     Am
Koyo kacang lali kulite
         G
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
          F       Am
Koyo sing ono regane




By: TeknoBgt.com