Chord Gitar Jujur Iseh Sayang – Intan Rahma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Fm  C  Fm

       C                     Em
tansah kelingan wektu iseh sesandingan
  F                    G
kowe kondo ora bakal lungo..
  C                        Em
jare tresno bakal nganti tekan mati
        F                  G
nanging nyatane kui mung ngapusi

    C                     Em
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  F                    G
kowe tego medot tali tresno
   C                        Em
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     F                        G
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      F           C
salah opo.. aku kurang opo
         Dm
nganti kowe cidro..
           G
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

(Int.) 
C  F  Dm  G  C
C  F  G  C

    C                      Em
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  F                    G
kowe tego medot tali tresno
   C                        Em
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     F                        G
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      F           C
salah opo.. aku kurang opo
         Dm
nganti kowe cidro..
           G
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..




By: TeknoBgt.com