Chord Gitar Dukun Kagol (Guyon Waton) – Klenik Genk

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro: 
F  G  C  G

       C
Kowe teko nggowo loro
       F
Kowe lungo tanpo suworo
          Dm
Nembung karo nangis getih
         G
Nganti keturutan le mu sugeh..

         Em
Banjur kowe lali konco
         Am                G
Mergo ngoyak bondoning ndonyo
        F           G           C
Ra sembodo le mu ngemis karo nangis..

#)
      F
Opo kowe ra ngelingi susah tak tulungi
  Em
Kowe uwes sugeh banjur kowe ngelaleni
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati..

Reff:
            F                    G
Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                C
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
             Dm                      G
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                C
Dumeh sugeh bondo banjur konco
tok tinggalno

            Dm                  G
Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                C
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
             Dm                      G
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
               C
Dumeh sugeh bondo banjur konco
tok tinggalno

Musik: 
C  F  Dm  G
F  Em  Dm  G  C

#)
      F
Opo kowe ra ngelingi susah tak tulungi
  Em
Kowe uwes sugeh banjur kowe ngelaleni
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati..

Reff:
            F                    G
Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                C
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
             Dm                      G 
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                C
Dumeh sugeh bondo banjur konco
tok tinggalno

            Dm                  G
Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                C
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
             Dm                      G
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
               C
Dumeh sugeh bondo banjur konco
tok tinggalno

    F         G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati..
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati.. 




By: TeknoBgt.com