Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tresno Adoh Paran – Mala Agatha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  Dm  G  C
F  C  Dm  G  C  G

[verse]

          C
Gede roso tresno sing tanpo umpomo
Neng njero atiku tak jogo nggo sliramu
            G
Pepujaning atiku
            F
Wis ojo sumelang
              C
Aku ra bakal ilang
                  Dm
Masio adoh ning paran
    C        Am      G 
Aku tansah kelingan

         C
Cobone asmoro ra bakal gawe cidro
Lebur ning ati sing uwis dadi siji
             G
Tresnaku tresnamu
             F
Bebareng dedungo
                 C
Marang sing moho kuoso
   F         Dm
Sliramu lan aku
     G           F    C
Sesandingan urip mulyo

[chorus]

             G                 F
Lembaring atimu sabar ngenteni aku
            C       F         C
Ati koyo diiris yen kelingan esemmu
                   G             F
Katon nyoto ning moto solah berbawamu
           C
Gawe atiku rindu, rindu pengen ketemu

[post chorus]

                 Dm    G
Opo podo kowe yo kroso
                   C    Am
Koyo roso sing tak roso
       C             Dm
Nganti kapan nggonku nandang
             G
Mendem katresnan
                 C     G
Roso tresno adoh paran

[musik]
C      G
Dm  Bb  G    C    G

[verse]

          C
Gede roso tresno sing tanpo umpomo
Neng njero atiku tak jogo nggo sliramu
            G
Pepujaning atiku
            F
Wis ojo sumelang
              C
Aku ra bakal ilang
                  Dm
Masio adoh ning paran
    C        Am      G 
Aku tansah kelingan

         C
Cobone asmoro ra bakal gawe cidro
Lebur ning ati sing uwis dadi siji
             G
Tresnaku tresnamu
             F
Bebareng dedungo
                 C
Marang sing moho kuoso
   F         Dm
Sliramu lan aku
     G           F
Sesandingan urip mulyo

[chorus]

             G                 F
Lembaring atimu sabar ngenteni aku
            C       F         C
Ati koyo diiris yen kelingan esemmu
                   G             F
Katon nyoto ning moto solah berbawamu
           C
Gawe atiku rindu, rindu pengen ketemu

[post chorus]

                 Dm    G
Opo podo kowe yo kroso
                   C    Am
Koyo roso sing tak roso
       C             Dm
Nganti kapan nggonku nandang
             G
Mendem katresnan
                 C     G
Roso tresno adoh paran
       C             Dm
Nganti kapan nggonku nandang
             G
Mendem katresnan




By: TeknoBgt.com