Chord Gitar Ngeliyo – PasSelo

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

    C                       G
Lorone ati bagai tertusuk duri
               Am
Arep obah dadi males
             F
Awakku iki lemes
      C                    G
Raiso sambat aku mencoba kuat
                     Am
Nanging malah tambah loro
                  F
Kelingan koe ngeliyo..

Musik : 
C  G  Am  F  G

       C                         G
Nandur kembang malah tukule brambang
                  Am
Gawe mripat iki nanges
               F
Ati tansah keires-ires
    C                        G
Ora nyongko koe milih wong liyo
                    Am
Padahal aku sing slalu ono
               F    G
Ratau gawe koe loro..

*)
        F               G
Yen pancen ngene balesanmu
    Em          Am
Aku mung iso pasrah
         Dm
Tak tangisono kui wes dadi
F    G
Karepmu..

Reff:
   C                        G
Janji setio saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo..
    C                        G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[Rap I]
C
Wes kadung tresno aku digawe loro
    G
Opo salahku iki kok kowe
ninggal lungo
       Am
Nyesek neng njero ati aku
wes cinta mati
        F              G
Padahal aku tulus kowe malah nglarani

 C
Bab dilarani jane aku wes kebal
        G
Nangeng aku ro kowe kadung
terlalu dalam
      Am
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    F                   G
Aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

Reff:
   C                        G
Janji setio saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo..
    C                        G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

[Rap II]
  C
Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
  G
Ajur njobo njero miker kowe
dadi cumpleng
  Am
Pileh mangan sego tinimbang
mangan roti
        F                G
Ranyongko kowe tego janjimu
mbok blenjani

C
Tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   G
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Am
Kudu ikhlas nglelekke tak kubur
dalam dalam
     F                 G
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

Musik : 
C  G  Am  F  G
C  G  Am  F  G

*)
        F               G
Yen pancen ngene balesanmu
    Em          Am
Aku mung iso pasrah
         Dm
Tak tangisono kui wes dadi
F    G
Karepmu..

Reff:
   C                        G
Janji setio saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo..
    C                        G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

   C                        G
Janji setio saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo..
    C                        G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo




By: TeknoBgt.com