Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tekomu Dadi Tomboku – Arya Satria

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  Am  Em
Am  Em  Dm  G

      C             Em
wis pirang pirang tahun
     Am        Em
kowe ninggalne aku..
  Am            Em
lungo neng endi paranmu
    Dm                   G
opo wis pancen lali karo aku..

      F      G
saben dino rasane..
  Em      Am
kelingan awakmu..
  F                     G
soyo angel nglalekne sliramu..

Int. 
F  G  C

            C         Em
tresno seng kependem iki
     Am             Em
rino wengi mung ngenteni
 Am         Em
aku ra bisa ngudari
            F                  G
tresno sing nali neng njero ati..

Reff :
       C           Em
kowe tego ninggal aku..
         Am          Em
tego ninggalne tresnoku..
          F          C
neng endi welas kasihmu..
          C      G
neng endi roso welasmu..

         C         Em
wis suwe aku ngenteni..
        Am           Em
kabarmu saiki neng endi..
        F        C
bendino atiku rindu..
       C
tekomu sing dadi tomboku..

Int. 
Am  Em  Am  Em
Dm  G  G

      C             Em
wis pirang pirang tahun
     Am        Em
kowe ninggalne aku
  Am            Em
lungo neng endi paranmu
    F                    G
opo wis pancen lali karo aku..

      F      G
saben dino rasane..
  Em      Am
kelingan awakmu..
  F                     G
soyo angel nglalekne sliramu..

Musik : 
C  Am  F  G  G

Reff :
       C           Em
kowe tego ninggal aku..
         Am          Em
tego ninggalne tresnoku..
          F          C
neng endi welas kasihmu..
          C      G
neng endi roso welasmu..

         C         Em
wis suwe aku ngenteni..
        Am           Em
kabarmu saiki neng endi..
        F        C
bendino atiku rindu..
       C
tekomu sing dadi tomboku..

       C           Em
kowe tego ninggal aku..
         Am          Em
tego ninggalne tresnoku..
          F          C
neng endi welas kasihmu..
          C      G
neng endi roso welasmu..

         C         Em
wis suwe aku ngenteni..
        Am           Em
kabarmu saiki neng endi..
        F        C
bendino atiku rindu..
       C
tekomu sing dadi tomboku..




By: TeknoBgt.com