Chord Gitar Sak Madyone – Wandra

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  Dm  G

     C                         F
nggenjot alon-alon.. wes tak lakoni..
   Dm                        G
kerjo amben dino.. yowes tak lakoni..
  Em                            A    Dm
nanging durung biso.. nyenengke a..timu
 F                       G
aku mung biso.. njaluk pangapuramu

Int. 
Dm  D  G

  C                      F
tetep ora ilang.. roso sayangmu..
  Dm
topan kok anggep angin
          G
sing gawe dorong layarmu..
Em                   A           Dm
love of my life and say I LOVE YOU
F     G          C
badai pasti berlalu..

Reff :
       F              G            Em
aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
A         Dm            G           C
nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone
         F          G         Em
nanging ati isih ndue roso percoyo..
A        Dm       G                C
 mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo

Musik : 
F  G  Em  A  D  G

  C                      F
tetep ora ilang.. roso sayangmu..
  Dm
topan kok anggep angin
          G
sing gawe dorong layarmu..
Em                   A           Dm
love of my life and say I LOVE YOU
F     G          C
badai pasti berlalu..

Reff :
       F              G            Em
aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
A         Dm            G           C
nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone
         F          G         Em
nanging ati isih ndue roso percoyo..
A        Dm       G                C
 mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo

       F              G            Em
aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
A         Dm            G           C
nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone
         F          G         Em
nanging ati isih ndue roso percoyo..
A         Dm       G                C
 mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo.

       F              G            Em
aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
A         Dm            G           C
nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone
         F          G         Em
nanging ati isih ndue roso percoyo..
A        Dm       G                C
 mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo

       F              G            Em
aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
A         Dm            G           C
nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone
         F          G         Em
nanging ati isih ndue roso percoyo..
A         Dm       G                C
 mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo
          F  G                       F   C
 mesti Gusti.. pinaringan berkah nggo kulo




By: TeknoBgt.com