Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Lalekno – GMLT

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  G  Am  Em
F  G  C  G

[verse (1)]

C            G            Am
  kowe sing slalu tak banggakke
      Em         F
Saiki aku ngerti kowe
G            C                 G
Sing sak tenane ( sing sak tenane )

C         G            Am
  kowe ra se-apik sing tak kiro
        Em               F
Kowe ra se-apik sing tak karepno
     G       C
Gawe ati kuciwo

[pre chorus]

     F       G
Lilakke lalekke kabeh
  Em             Am
Raperlu tak rasakke
         Dm
Loro lan perihku
     G              C
Kowe sing nggawe bubrah

[chorus]

      F          G
Wis kabeh tak nehke
           C      Am
Tresnaku nggo kowe--
       Dm       G
Lan saiki aku sadar
                C
Kowe wis nggawe nyesel atiku

        F         G
Nanging nyatane susah
           C    Am
Sing tak rasakke--
       Dm         G         C
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

[verse (2)]

               F      G
Dek jebul koyo ngene

balesanmu ning aku
               Em       Am
Setelah sekian lama kau

berjalan denganku
           Dm         G
Akhire aku sadar kowe

amung dolanan
               C
Ra nyongko aku ngopo ko

kowe tego tenan

             F                 G
Aku wes berjuang opo wae tak lakoni
              Em          
Tiwas aku ngerti jebul kowe
          Am
mung ngapusi
                  Dm     
Senadyan kowe ngerti nangis
               G
neng njero ati iki
           C
Kowe ra peduli

[pre chorus]

     F       G
Lilakke lalekke kabeh
  Em             Am
Raperlu tak rasakke
         Dm
Loro lan perihku
     G              C
Kowe sing nggawe bubrah

[interlude]

F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

[pre chorus]

     F       G
Lilakke lalekke kabeh
  Em             Am
Raperlu tak rasakke
         Dm
Loro lan perihku
     G              C
Kowe sing nggawe bubrah

[chorus]

      F          G
Wis kabeh tak nehke
           C      Am
Tresnaku nggo kowe--
       Dm       G
Lan saiki aku sadar
                C
Kowe wis nggawe nyesel atiku

        F         G
Nanging nyatane susah
           C    Am
Sing tak rasakke--
       Dm         G         C
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

[verse (5)]

            F                      G
Saiki wis cukup ora ngarep sak luwihe
            Em         
Saiki wis cukup monggo yen
             Am
arep ninggalke
            Dm                    G
Amergo ati iki uwes cukup ngikhlaske
            C
Nerimo opo anane

[chorus]

      F          G
Wis kabeh tak nehke
           C      Am
Tresnaku nggo kowe--
       Dm       G
Lan saiki aku sadar
                C
Kowe wis nggawe nyesel atiku

        F         G
Nanging nyatane susah
           C    Am
Sing tak rasakke--
       Dm         G         C
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

       Dm         G         C
Mergo sliramu ora podo karo janjimu
       Dm         G  
Mergo sliramu ora podo
       F       C
karo janjimu huu




By: TeknoBgt.com