Chord Gitar Kuciwo – Syahiba Saufa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  G  C
C  F  G  C

  C              Em
sepine ing wengi iki..
      F        G
tanpo ono rembulan..
     C
sing ngancani..
   Dm              G
lintang sing indah disawang..
      C   Bm       Am
ilang ke..tutup mendung..
  Dm                     G
netes banyu moto ra kebendung..

    C                  Em
tegone ninggal tanpo jalaran..
    F       G         C
ora keroso aku sing kelaran..
   F        Fm   C           Am
perkoro sepele.. mbok gawe gede..
  Dm           G        C
medot tresno semene suwene..

Int. 
Dm  G  C  Am
Dm  G  C

Reff :
 Am
opo.. ra ngelingi..
        Em
janjimu mbiyen ngancani..
F
serto tak tenani..
       C          G
gawe kuciwo ning ati..

   Am
perjuangan biyen..
           Em
sing tak lakoni nggo kowe..
 F
atiku sing gapuk..
        C            G
tansoyo mbok gawe ngene..

Dm
wis tak ngerteni..
Am            G
wis tak akoni..
    F           G
yen tresno ra keno..
       C
digondeli..

Musik : 
Am  Em  F  G
F  Fm  G  C

    C                  Em
tegone ninggal tanpo jalaran..
    F       G         C
ora keroso aku sing kelaran..
   F        Fm   C           Am
perkoro sepele.. mbok gawe gede..
  Dm           G        C
medot tresno semene suwene..

Int. 
Dm  G  C  Am
Dm  G  C

Reff :
 Am
opo.. ra ngelingi..
        Em
janjimu mbiyen ngancani..
F
serto tak tenani..
       C          G
gawe kuciwo ning ati..

   Am
perjuangan biyen..
           Em
sing tak lakoni nggo kowe..
 F
atiku sing gapuk..
        C            G
tansoyo mbok gawe ngene..

 Am
opo.. ra ngelingi..
        Em
janjimu mbiyen ngancani..
F
serto tak tenani..
       C          G
gawe kuciwo ning ati..

   Am
perjuangan biyen..
           Em
sing tak lakoni nggo kowe..
 F
atiku sing gapuk..
        C            G
tansoyo mbok gawe ngene..

Dm
wis tak ngerteni..
Am
wis tak akoni..
    F           G
yen tresno ra keno..
       C
digondeli..

Dm
wis tak ngerteni..
Am
wis tak akoni..
    F           G
yen tresno ra keno..
       C
digondeli..




By: TeknoBgt.com