Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Aku Sayang Kowe – Anggun Pramudita

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  F
C  G  F  G

C         G  
aku ra ngiro
Am        Em
nduweni kowe..
  F          C
padahal mbiyene
        Dm        G
sewates konco megawe..

      F           G
mergo wis kadung ati
    C   G    Am
ora iso ngapusi..
  F               G
nutupi roso ning ati..

  C        G
jujur ati iki
    Am         Em
ora iso mblenjani
       F            C
mung kepingin kenal kowe
         Dm            G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F            G
ibarate kembang ati
          C       G    Am
sing lagi kembang-kembange..
       F
bungah kebak werno
           G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
 Am          Em
aku sayang kowe..
    F             C
aku tresno nang kowe..
 Am          F            G
ojo nganti noleh nang liyane..

 Am          Em 
aku sayang kowe..
    F        C
aku tresno kowe..
      Am          F
genggemen sayang iki
         G           C
nganti tulus.. tekane pati..

Int. 
C  G  F
ho oo oo..
C  G  F    G
ho oo oho.. oo..
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

  C        G
jujur ati iki
    Am         Em
ora iso mblenjani
       F            C
mung kepingin kenal kowe
         Dm            G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F            G
ibarate kembang ati
          C       G    Am
sing lagi kembang-kembange..
       F
bungah kebak werno
           G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
 Am          Em
aku sayang kowe..
    F             C
aku tresno nang kowe..
 Am          F            G
ojo nganti noleh nang liyane..

 Am          Em
aku sayang kowe..
    F        C
aku tresno kowe..
      Am          F
genggemen sayang iki
         G            C 
nganti tulus.. tekane pati..

Musik : 
C  G  F
ho oo oo
C  G  F     G
ho oo oho.. oo..
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

Reff :
 Am          Em
aku sayang kowe..
    F             C
aku tresno nang kowe..
 Am          F            G
ojo nganti noleh nang liyane..

 Am          Em
aku sayang kowe..
    F        C
aku tresno kowe..
      Am          F
genggemen sayang iki
         G
nganti tulus....

 Am          Em
aku sayang kowe..
    F             C
aku tresno nang kowe..
 Am          F            G
ojo nganti noleh nang liyane..

 Am          Em
aku sayang kowe..
    F        C
aku tresno kowe..
      Am          F
genggemen sayang iki
         G            C
nganti tulus.. tekane pati..

Outro : 
C  G  F
ho oo oo..
C  G  F     G
ho oo oho.. oo..
C




By: TeknoBgt.com