Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Iso Iso Mundur – Lintang Piscesa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  Dm  G
Em  Am  F  G  C

C                    F  
nyesel aku wes tau sayang karo kowe
   Dm                G
ternyata aku salah besar menilai
Em           Am
wong koyok kowe..
          F        G           C
sing wes tau enek neng njero atiku..

Reff :
         F        G
 yen mengkono caramu
           Em         Am
 sing berjuang bakal iso melayu
         F       G       C
 sing perhatian iso iso mundur..

     F            G
 wayahe kudu mbok jogo
 Em              Am
 ojo mbok gawe loro
           F
 mergo yen wes ilang
         G                 C 
 ra podo karo sing bakal kate teko..

Musik : 
F  G  Em  Am  F  G  C
F  G  Em  Am  F  G  C

C                    F  
nyesel aku wes tau sayang karo kowe
   Dm                G
ternyata aku salah besar menilai
Em           Am
wong koyok kowe..
          F        G           C
sing wes tau enek neng njero atiku..

Reff :
         F        G
 yen mengkono caramu
           Em         Am
 sing berjuang bakal iso melayu
         F       G       C
 sing perhatian iso iso mundur..

     F            G
 wayahe kudu mbok jogo
 Em              Am
 ojo mbok gawe loro
           F
 mergo yen wes ilang
         G                 C 
 ra podo karo sing bakal kate teko..

         F        G
 yen mengkono caramu
           Em         Am
 sing berjuang bakal iso melayu
         F       G       C
 sing perhatian iso iso mundur..

     F            G
 wayahe kudu mbok jogo
 Em              Am
 ojo mbok gawe loro
           F
 mergo yen wes ilang
         G                 C 
 ra podo karo sing bakal kate teko..
           F
 mergo yen wes ilang
         G                 F         C
 ra podo karo sing bakal kate teko..




By: TeknoBgt.com