Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Kanggo Wong Liyo – Lala Widy

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C

          F
ngapunten kulo tresno
G            Em
kalih wong liyo..
    A            Dm
wis kalih wong liyo..
      G           C
ngapunten sampun gelo..

Int. 
F  G  Em  A
Dm  G  C

  C
pirang tahun iki..
   Am
anggonmu ngenteni..
     Dm
thukule tresnaku mung..
       G
kanggo sliramu..

  C
nanging kenek opo..
     Am
sliramu ra ngerteni..
     Dm
yen atiku wis tak pasrahke
        F                    G
mring pepujanku saklawas-lawase..

Reff :
          F
ngapunten sampun tresno
G          Em
dumateng kulo..
   Am       Dm
mergo ati kulo..
    G               C
wis kanggo wong liyo..

          F
ngapunten kulo tresno
G            Em
kalih wong liyo..
    Am           Dm
wis kalih wong liyo..
      G          C
ngapunten sampun gelo..

Musik : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

  C
gede pengarepku..
       Am
ing wektu kang dumugi..
     Dm
sliramu biso enggal..
        G
ngelalekke aku..

  C
siji panyuwunku..
     Am
soko tuluse ati..
     Dm
mugo ono tresno liyo
      F                G
kang iso gawe senenge atimu..

Reff :
          F
ngapunten sampun tresno
G          Em
dumateng kulo..
   Am       Dm
mergo ati kulo..
    G               C
wis kanggo wong liyo..

          F
ngapunten kulo tresno
G            Em
kalih wong liyo..
    Am           Dm
wis kalih wong liyo..
      G          C
ngapunten sampun gelo..

          F
ngapunten sampun tresno
G          Em
dumateng kulo..
   Am       Dm
mergo ati kulo..
    G               C
wis kanggo wong liyo..

          F
ngapunten kulo tresno
G            Em
kalih wong liyo..
    Am           Dm
wis kalih wong liyo..
   G             C
ngapunten sampun gelo..




By: TeknoBgt.com