Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Temulawak – Lala Widy feat Gerry Mahesa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  G  C
Am  F  G  C
Am  F  G  C  G
  
C
dik jarene kowe tresno
        C
tresno aku ning jero jero..
Dm
bareng kowe dadi bojoku
       G               C  G
suwe suwe ngrogoh rempelo..
   
C
mas pancene aku tresno..
           C
tresno nganti neng jero jero..
Dm
njero dompetmu ono piro..?
G                     C
njero omah wes nduwe opo..?
   
Reff :
      F
temulawak kroso ning awak
           C
godong mlinjo di sayur asem..
        Dm
pancen awak lagi gak penak
        G             C
nduwe bojo jangeten mesem..
   
      F
temulawak kroso ning awak
       C
klopo ijo digawe santen..
       Dm
pancen awak lagi gak penak
        G             C
nduwe bojo yen mboten wonten..
   
Musik : 
C  G  G  C
Am  F  G  C
Am  F  G  C  G
   
C
dik jarene kowe tresno..
        C
tresno aku ning jero jero..
Dm
bareng kowe dadi bojoku
       G               C  G
suwe suwe ngrogoh rempelo..
   
C
mas pancene aku tresno..
          C
tresno nganti neng jero jero..
Dm
njero dompetmu ono piro..?
G                     C
njero omah wes nduwe opo..?
   
Reff :
      F
temulawak kroso ning awak
           C
godong mlinjo di sayur asem..
        Dm
pancen awak lagi gak penak
        G             C
nduwe bojo jangeten mesem..
   
      F
temulawak kroso ning awak
       C
klopo ijo digawe santen..
        Dm
pancen awak lagi gak penak
       G             C
nduwe bojo yen mboten wonten..
   
     F
temulawak kroso ning awak
           C
godong mlinjo di sayur asem..
        Dm
pancen awak lagi gak penak
        G             C
nduwe bojo jangeten mesem..
   
      F
temulawak kroso ning awak
       C
klopo ijo digawe santen..
        Dm
pancen awak lagi gak penak
        G             C
nduwe bojo yen mboten wonten..
        G             C
nduwe bojo yen mboten wonten..




By: TeknoBgt.com