Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Wes Tau – Alvi Ananta

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

     Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                   G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..

(Intro) 
Am  E  E  Am
Am  E  F  G  Am
F F E E

       Am
gayamu sok sundul langit
          Am
gampang pamer ngarep publik
        G
duduhke yen kowe bangga
         G
sekarang bersama dia
    F     G         F     E
aku ora getun.. aku ora gumun..

       Am
sakdurunge ro awakmu
       Am
de'e tau karo aku
       G
tapi kowe ora sadar..
     F           G        Am
kowe seng ngelelesi.. turahanku..

G               C
biyen tau tak kudang kudang..
G             C
biyen tau tak sayang..
      E
saiki aku ra doyan..
               Am
kowe seng ngelelesi..

(Chorus)
      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
         E
tau karo aku..
      E
wes tau.. wes tau.. wes tau
            Am    E
turu neng dadaku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                 G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..

(Intro) 
Am  E  E   Am
Am  E  F  G  Am

       Am
gayamu sok sundul langit
          Am
gampang pamer ngarep publik
        G
duduhke yen kowe bangga
         G
sekarang bersama dia
    F     G         F     E
aku ora getun.. aku ora gumun..

       Am
sakdurunge ro awakmu
       Am
de'e tau karo aku
       G
tapi kowe ora sadar..
     F           G        Am
kowe seng ngelelesi.. turahanku..

G               C
biyen tau tak kudang kudang..
G             C
biyen tau tak sayang..
      E
saiki aku ra doyan..
               Am
kowe seng ngelelesi..

(Chorus)
      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
         E
tau karo aku..
      E
wes tau.. wes tau.. wes tau
            Am    E
turu neng dadaku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                 G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
         E
tau karo aku..
      E
wes tau.. wes tau.. wes tau
            Am    E
turu neng dadaku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                 G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..
F            Am
 kasihan deh elu..



By: TeknoBgt.com