Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Lambene Tonggo – Shinta Gisul

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

C
aku nduwe crito..
   Em
tentang cocote tonggo..
   F 
nduwe dirasani
      C
ra nduwe dirasani
    G           C
jebule yo mung iri..

Intro : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

 C                 G
opo nyatu kuwi wis patrapmu..
    Am               Em
mbendino isone ngrasani aku..
 F                 C
opo nyatu kuwi wis sifatmu..
  Dm                    G
suwe suwe tak kaprus raimu..

Reff :
      C
gek piye, gek piye, gek piye
                      G
mbendino kok nyangkem wae..
     G
lek iri, lek iri, lek iri
                     C   G
mending kowe ngomong wae..

     C
lambemu, lambemu, lambemu
                    G
mbendino kok mung mecucu..
    G
amergo kowe ra bakal iso
               C   G
dadi wong koyo aku..

Musik : 
C

 C                 G
opo nyatu kuwi wis patrapmu..
    Am               Em
mbendino isone ngrasani aku..
 F                 C
opo nyatu kuwi wis sifatmu..
  Dm                    G
suwe suwe tak kaprus raimu..

Reff :
      C
gek piye, gek piye, gek piye
                      G
mbendino kok nyangkem wae..
     G
lek iri, lek iri, lek iri
                     C   G
mending kowe ngomong wae..

     C
lambemu, lambemu, lambemu
                    G
mbendino kok mung mecucu..
    G
amergo kowe ra bakal iso
               C   G
dadi wong koyo aku..

Outro : 
C



By: TeknoBgt.com