Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tatomu Palsu – Irsa Pertamina

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G  C
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G  C 

        C                F
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  G                   C
rasane yen ati.. iseh sayang..
          C          F
kowe sing tau.. ono atiku..
  G                 C
pingin.. pingin ketemu..

        F
aku tresno karo kowe..
       C             Am
ora gampang tak lalekne..
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe..

Int. 
Am Em G

Reff :
    Am       Em
jujuro ko atimu..
     F           C
opo isih sayang aku..
      Am         Em
wis suwe ora ketemu
F    G    C
piye kabarmu..

     Am        Em
tatu gambare waru..
       F           C
jare biyen kanggo aku..
     Am        Em
tapi nyatane bedo..
       F      G   C
tatone kanggo bojomu..

Musik : 
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G  C
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G  C 
        
        C                F
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  G                   C
rasane yen ati.. iseh sayang..
          C          F
kowe sing tau.. ono atiku..
  G                 C
pingin.. pingin ketemu..

        F
aku tresno karo kowe..
       C             Am
ora gampang tak lalekne..
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe..

Int. 
Am  Em  G

Reff :
    Am       Em
jujuro ko atimu..
     F           C
opo isih sayang aku..
      Am         Em
wis suwe ora ketemu
F    G    C
piye kabarmu..

     Am        Em
tatu gambare waru..
       F           C
jare biyen kanggo aku..
     Am        Em
tapi nyatane bedo..
       F       G   C
rasane sanggup bojomu..

    Am       Em
jujuro ko atimu..
     F           C
opo isih sayang aku..
      Am         Em
wis suwe ora ketemu
F    G    C
piye kabarmu..

     Am        Em
tatu gambare waru..
       F           C
jare biyen kanggo aku..
     Am        Em
tapi nyatane bedo..
       F      G   C
tatone kanggo bojomu..
     Am        Em
tapi nyatane bedo..
       F      G   C
tatone kanggo bojomu..




By: TeknoBgt.com