Chord Gitar Gawe Tatu – Shepin Misa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Em  Am  Em
F  Dm  G
C  Em  Am  Em
F  Dm  G  C

C         Em
opo mergo aku.. 
 Am
iki wong ra nduwe..
     F                       G
roso tresnoku iki.. mbok sepelekne..
C         Em
ningopo kowe lali..
     Am
karo sumpah lan janji..
    F                         G
jaremu seneng aku.. bakal selawase..

Em                            Am
nanging nyatane amung ning lambe..
     F                G
koyo angin.. ra ono wujudte..

C        Em
kudune kowe ngerti..
         Am
tresnoku mung kanggo kowe..
       F                  G
ra ono liane.. nganti selawase..
C         Em
ningopo kowe tego..
         Am
nggawe tatu njero dodo..
        F                   G
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  Em                      Am
kowe saiki gandeng wong lio..
        F                       G
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
        Am
banyu moto ning pipi..
                 Em
ra ono sing ngelapi..
          F
loro ning ati
               G
ra ono sing nambani..

       Am
kudu lilo atiku..
               Em
najan kadung jeru..
          F
tak ikhlasno awakmu..
         G              C
mugo ora kleru.. pilihanmu..

Musik : 
C  Em  Am  Em
F  Dm  G
C  Em  Am  Em
F  Dm  G  C

C        Em
kudune kowe ngerti..
         Am
tresnoku mung kanggo kowe..
       F                  G
ra ono liane.. nganti selawase..
C         Em
ningopo kowe tego..
         Am
nggawe tatu njero dodo..
        F                   G
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  Em                      Am
kowe saiki gandeng wong lio..
        F                       G
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto

Reff :
        Am
banyu moto ning pipi..
                 Em
ra ono sing ngelapi..
          F
loro ning ati
               G
ra ono sing nambani..

       Am
kudu lilo atiku..
               Em
najan kadung jeru..
          F
tak ikhlasno awakmu..
         G
mugo ora kleru..

        Am
banyu moto ning pipi..
                 Em
ra ono sing ngelapi..
          F
loro ning ati
               G
ra ono sing nambani..

       Am
kudu lilo atiku..
               Em
najan kadung jeru..
          F
tak ikhlasno awakmu..
         G              C
mugo ora kleru.. pilihanmu..



By: TeknoBgt.com