Chord Gitar Langit Bumi Nyakseni – Cici Ranita

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

Intro : 
C  F  Dm  G
Em  A  F  G

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G       
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
        C                     F
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       G                 C
aku rindu dekik esem guyumu..
    Am
senadyan sak klerepan..
       Dm
keneng tak gawe tombo..
     F                    G
roso kangenku marang sliramu..

       C                  F
pengarepanku jodo karo sliramu..
        G                  C
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Am
aku tansah ngenteni..
     Dm
isuk sore awan bengi..
       F          G         C
langit bumi nyakseni tresno iki..

Musik : 
C  F  Dm  G
Em  A  F  G
C  F  Dm  G
Em  A  F  G  C

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
        C                     F
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       G                 C
aku rindu dekik esem guyumu..
    Am
senadyan sak klerepan..
       Dm
keneng tak gawe tombo..
     F                    G
roso kangenku marang sliramu..

       C                  F
pengarepanku jodo karo sliramu..
        G                  C
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Am
aku tansah ngenteni..
     Dm
isuk sore awan bengi..
       F          G         C
langit bumi nyakseni tresno iki..

        C                     F
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       G                 C
aku rindu dekik esem guyumu..
    Am
senadyan sak klerepan..
       Dm
keneng tak gawe tombo..
     F                    G
roso kangenku marang sliramu..

       C                  F
pengarepanku jodo karo sliramu..
        G                  C
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Am
aku tansah ngenteni..
     Dm
isuk sore awan bengi..
       F          G         C
langit bumi nyakseni tresno iki..

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

Outro : 
C  F  Dm  G
Em  A  F  G  C



By: TeknoBgt.com