Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Koyo Jogja Istimewa – Ndarboy Genk

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

             G  C
ji ro lu pat li..

Intro :
C  F  G  C  G
C  F  G  C  G

          C
mangan tempe rasane
              F
koyo mangan lawuh sate..
             Dm
senajan sak anane..
G                C    G
 sing penting ro kowe..

          C
ngombe kembang tahu rasane
         F
koyo ngombe susu..
            Dm               G
ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
             C
ra bakal tak madu..

         Am
bungah tenan rasane
            Em
wong kang lagi gandrung..
F
tak perjuangke
      G
tekan janur melengkung..

Reff :
        C      F
 kowe siji-sijine..
         G       C
 aku bangga karo kowe..
       Am        Dm
 gelem nompo opo anane..
          F           G
 tresnoku ra bakal mletre..

       C      F
 kowe ojo sumelang..
          G         C
 tresnoku ra bakal ilang..
        Am       Dm
 ibarat koyo kutoku jogja
      F     G   C
 kowe cen istimewa..

Musik :
C  F  Dm  G  C  G

          C
mangan tempe rasane
              F
koyo mangan lawuh sate..
             Dm
senajan sak anane..
G                C    G
 sing penting ro kowe..

          C
ngombe kembang tahu rasane
         F
koyo ngombe susu..
            Dm               G
ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
             C
ra bakal tak madu..

         Am
bungah tenan rasane
            Em
wong kang lagi gandrung..
F
tak perjuangke
      G
tekan janur melengkung..

Reff :
        C      F
 kowe siji-sijine..
         G       C
 aku bangga karo kowe..
       Am        Dm
 gelem nompo opo anane..
          F           G
 tresnoku ra bakal mletre..

       C      F
 kowe ojo sumelang..
          G         C
 tresnoku ra bakal ilang..
        Am       Dm
 ibarat koyo kutoku jogja
      F     G   C  G
 kowe cen istimewa..

        C      F
 kowe siji-sijine..
         G       C
 aku bangga karo kowe..
       Am        Dm
 gelem nompo opo anane..
          F           G
 tresnoku ra bakal mletre..

       C      F
 kowe ojo sumelang..
          G         C
 tresnoku ra bakal ilang..
        Am       Dm
 ibarat koyo kutoku jogja
      F     G   C
 kowe cen istimewa..
        Am       Dm
 ibarat koyo kutoku jogja
      F     G   C
 kowe cen istimewa..


By: TeknoBgt.com