Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tragedi Tali Kutang – Cak Diqin feat Wiwid

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  E  Dm  Am
Dm  Am
F  E  Am

           Am
Dek Biyen wis tak tukoke
          E
Wujud tali sak kotange
   Dm                         Am
Saikine la kok ilang sak slirane

Dm
Lungo menyang endi
         Am
tanpo pamit ra ngabari
     F                     E
opo lali kowe karo aku iki

           Am
Nadyan regane nem ewu
         E
kuwi wujud katresnanku
       Dm                     Am
Jare kowe melu aku la kok mlayu

Dm
Opo kurang larang
         Am
Pungkasane kowe ilang
           F         E
nengendi aku nggoleki
        Am
tali kutang...

Int : 
E  F  Am

Am                       G
Iki Mas taline tak kondurake
Dm                      Am
Mergo Bapak ra ngeparengake
B                     E
Aku dijodoke malah karo priyo seje
       F                 E
Wis cukup mung semene wae...

               Am
Duh kangmas andum Basuki
      E
Aku ora bakal lali
           Dm                  Am
Yen gusti ngeparengake mesti bali

Dm                          Am
Tali kutang iki tak simpen tekane pati
        F               E          Am
Tali kutang saksi tresnaku kang suci

Int : 
Am  E  Dm  Am
Dm  Am
F  E  Am

[Ulangi lagi dari awal 1x]


By: TeknoBgt.com