Chord Gitar & Lirik: Dhevy Geranium – Iseh Rindu



[Intro] 
D  D  G  Gm
D  D  G  A#

  D        A/C#      Bm
sayang.. kepiye kabarmu..
      Em    B         Em
opo kowe.. iseh eleng aku..
  F#                   Bm   A
sabendino aku ngenteni tekanmu
      G                A
kapan bali.. nepati janji..

  D       A/C#       Bm
sayang.. aku iseh rindu..
   Em   B          Em
rindu.. marang esemmu..
F#                       Bm A
esemmu seng biso nguatno atiku
    G              A             D
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

[Chorus]
      G               A
opo kowe.. ora rindu aku..
           F#m           F#        Bm
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
      G
ra kroso setahun
       A              D
kowe lungo ninggalke aku..

       G               A
jujur aku kangen slirahmu..
         F#m         F#      Bm
slirahmu seng dadi pujane atiku..
     G            A               D
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..

[Intro] 
Bm  A  G  Gm  A

  D       A/C#       Bm
sayang.. aku iseh rindu..
   Em   B          Em
rindu.. marang esemmu..
F#                       Bm  A
esemmu seng biso nguatno ati ku
    G              A             D
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

[Chorus]
      G               A
opo kowe.. ora rindu aku..
           F#m           F#        Bm
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
      G
ra kroso setahun
       A              D
kowe lungo ninggalke aku..

       G               A
jujur aku kangen slirahmu..
         F#m         F#      Bm
slirahmu seng dadi pujane atiku..
     G            A               D
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..
     G            A               D
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..