Chord Gitar & Lirik: GMLT – Ngertenono Ati

Into : 
C F G C Dm G C

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
    F          G         C         Am
Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
     Dm            G         C
Pesenku siji kabeh ono batas wajare
    F             G
Aku ra bakal b'rontak
           C             Am
Ndak kur gawe kekancanmu rusak
       Dm                G        C
Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      C
Gembredek rakaruan
        F
Roso pengen muntah tenan
      G
Ngematke le temenan
        C
nganti iso mesra tenan
   Dm
Di pikir dewasa
        G
ojo nganti salah paham
   C
Pancen kowe pinter
         C
mileh konco sing ngacengan

         C
Madep mantep pas ro aku
     F
kowe di gawe ngguyu
       G
Lakon aku ning mburimu
         C
terbakar api cemburu
    Dm
Senajan aku ngerti
       G
kui ki kanca kancamu
   C
Ngires ati loro
        C
kumat untu dadi ngilu

Musik : 
C F G C Dm G C
[2x]

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
    F          G         C         Am
Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
     Dm            G         C
Pesenku siji kabeh ono batas wajare
    F             G
Aku ra bakal b'rontak
           C             Am
Ndak kur gawe kekancanmu rusak
       Dm                G        C
Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

Outro : 
C