Chord Gitar & Lirik: DEMANG FAMILY X GALIH BANGUN – Loss Sak Karepmu

[intro]

Bb  C  Am  Dm
Bb  C  F   F

[verse]

F     C          F  Am
Saiki ikhlsake wae
Bb             F          Gm  C
Yen pancen wes ra tresno aku
F       C             F  Am
Polahmu mung sak penakmu
Bb          F       Gm  C
Seng gawe tatune atiku

   F            C       Dm  Am
Pancen bener kandane atiku
  Bb      F          Gm  C
Koe bakal ninggalke aku

[pre chorus]

Am           Dm   Am       Dm  C
Kowe ra perduli-- karo awakku
      Bb             A
Wes cukup ko seko atiku

[chorus]

Dm                       Am
Gulung kenangan antarane koe lan aku
       Bb              F   C
Seng biyen dadi impian urepku
Dm                  Am
Nanging saiki koe nggulung tresnoku
     Bb               A
Bok ator kok sak karepmu

[instrumental]

Dm  Bb  C  Am
Bb  F  C   C

[verse]

F     C          F  Am
Saiki ikhlsake wae
Bb             F          Gm  C
Yen pancen wes ra tresno aku
F       C             F  Am
Polahmu mung sak penakmu
Bb          F       Gm  C
Seng gawe tatune atiku

   F            C       Dm  Am
Pancen bener kandane atiku
  Bb      F          Gm  C
Koe bakal ninggalke aku

[pre chorus]

Am           Dm   Am       Dm  C
Kowe ra perduli-- karo awakku
      Bb             A
Wes cukup ko seko atiku

[chorus]

Dm                       Am
Gulung kenangan antarane koe lan aku
       Bb              F   C
Seng biyen dadi impian urepku
Dm                  Am
Nanging saiki koe nggulung tresnoku
     Bb               A
Bok ator kok sak karepmu

Dm                       Am
Gulung kenangan antarane koe lan aku
       Bb              F   C
Seng biyen dadi impian urepku
Dm                  Am
Nanging saiki koe nggulung tresnoku
     Bb               A
Bok ator kok sak karepmu

Dm                       Am
Gulung kenangan antarane koe lan aku