Chord Gitar & Lirik: Pendhoza – Getun Masa Lalu

[Intro]
G
G C D G
Em Am D G

[Reff :]
    G              C
ketemu aku ro sliramu
       D                 G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Em                  Am
ser - seran rasane njero atiku
         D                  G
ora nyongko sliramu mundak ayu

    G                C
rasane aku getun tenanan
     D                    G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Em             Am
kabeh mau amergo jalaran
         D                      G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   C               G
saiki aku uwes ngerti
         D              G
yen sliramu ora bakal bali
   C                  G
saiki aku cobo nglalekno
       D                       G
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

G
pancen aku tresno kowe
C
sayangku mung karo kowe
D
yo mung kowe sing neng ati
G
susah seneng tekan mati
Em
ora bakal tak tinggalke
Am
njajal mbok titeni wae
D
omonganku iki bener
G
mugo wae ora minger

G
opo enenge awakmu
C
wes melengkapi uripku
D
senajan kamu sangat lugu
G
dandan wae yo ora tau
Em
opo maneh nganggo gincu
Am
ben gawe mlinir lambemu
D
rupamu pancen polosan
G
aku coba tetep krasan

G
nanging kok godaan teko
C
aku seneng ro wong liyo
D
mergane bodine tonjo
G
bojoku tak tinggal lungo
Em
pancen atiku ra urus
Am
kepincut abrakan gembus
D
gawe aku mati alus
G
kowe saiki ra ngurus

G
getun kuwi tibo mburi
C
ora bakal tibo ngarep
D
kabeh bacut tak lakoni
G
senajan mbiyen ati karep
Em
getunku soyo tenanan
Am
yen aku nyawang dirimu
D
sing mbiyen dadi bojoku
G
saiki masa laluku

[Reff :]
    G              C
ketemu aku ro sliramu
       D                 G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Em                  Am
ser - seran rasane njero atiku
         D                  G
ora nyongko sliramu mundak ayu

    G                C
rasane aku getun tenanan
     D                    G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Em             Am
kabeh mau amergo jalaran
         D                      G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

G
pancen kowe ayu tenan
C
bedo pas mbiyen pacaran
D
dulu ra mbejaji tenan
G
wajahmu sangat pas - pasan
Em
saiki kowe wes bedho
Am
gawe aku ngelus dodo
D
mbiyen kok tak sio - sio
G
nganti uripmu nelongso

G
sempet ketemu neng ndalan
C
aku ro kowe sliringan
D
lha kok atiku ser - seran
G
nyawang kowe sing menawan
Em
saiki piye carane
Am
aku oleh pin BBne
D
yen wes oleh njur tak invite
G
mugo wae di ACC

G
lha dilalah di ACC
C
ora nyongko bungah tenan
D
jebul malah njur di DC
G
yo tak tonpo kasuyatan
Em
mungkin kowe wes kelaran
Am
nganti kowe wegah tenan
D
karo aku sing ra mutu
G
ngarep bali neng awakmu

G
saiki wis tak ikhlasno
C
kowe nduweke wong liyo
D
aku yo mung iso pasrah
G
tak jak balen kowe wegah
Em
yo wes ra sah tak pikirke
Am
timbang aku mumet ndase
D
mending aku joget wae
G
golek lc sak ngenene

[Reff :]
    G              C
ketemu aku ro sliramu
       D                 G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Em                  Am
ser - seran rasane njero atiku
         D                  G
ora nyongko sliramu mundak ayu
    G                C
rasane aku getun tenanan
     D                    G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Em             Am
kabeh mau amergo jalaran
         D                      G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

    G              C
ketemu aku ro sliramu
       D                 G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Em                  Am
ser - seran rasane njero atiku
         D                  G
ora nyongko sliramu mundak ayu
    G                C
rasane aku getun tenanan
     D                    G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Em             Am
kabeh mau amergo jalaran
         D                      G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   C             G
saiki aku uwes ngerti
         D              G
yen sliramu ora bakal bali
   C                  G
saiki aku coba nglalekno
      D                  G
moga iso seneng ro wong liyo