Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Konco Mesra

Reff Intro:
         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  
Mergo kependem cinta

Intro: 
E  B   C#m B
A  G#m A   B

Verse I:
         E
Sungguh sayang aku tak bisa
      B
Langsung mengungkapkan
  C#m
Perasaan yang ku simpan
  B
Buat ku tak tenang
 A
Ini semua karena
      G#m
Hubungan pertemanan
     A       B
Kau sudah biasa
          E
Anggapku sebagai kawan

Verse II:
C#m              B
  Adem panas awakku
            A
Gara-gara kamu
            E
Nyibakke atiku
  B           C#m
Gati menyang aku..
                 B
Sampek kegowo turu
                  A
Ngimpi ngusap pipimu
                 E
Tansah nyoto keroso
   B           C#m
Konco dadi tresno

Verse III:
C#m
  Nggereges awakku naliko mepet sliramu
B
 Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
A
 Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
G#m
  Mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Reff:
         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  
Mergo kependem cinta

Intro: 
E  B   C#m B
A  G#m A   B

Verse I:
         E
Sungguh sayang aku tak bisa
      B
Langsung mengungkapkan
  C#m
Perasaan yang ku simpan
  B
Buat ku tak tenang
 A
Ini semua karena
      G#m
Hubungan pertemanan
     A       B
Kau sudah biasa
          E
Anggapku sebagai kawan

Verse II:
C#m              B
  Adem panas awakku
            A
Gara-gara kamu
            E
Nyibakke atiku
  B           C#m
Gati menyang aku..
                 B
Sampek kegowo turu
                  A
Ngimpi ngusap pipimu
                 E
Tansah nyoto keroso
   B           C#m
Konco dadi tresno

Verse III:
C#m
  Nggereges awakku naliko mepet sliramu
B
 Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
A
 Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
G#m
  Mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Reff:
         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  B
Mergo kependem cinta

         E              B
Yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
Jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
Nanging onone mung sewates konco
   A                   B
Podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                       B
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                   B
Terpampang gambar waru ning atimu
        A                 G#m
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
Mung dadi konco mesra
       B           E  B
Mergo kependem cinta

Outro: 
E  B   C#m B
A  G#m A   B
E

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..