Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo

[Intro:]
C  G  Am  Em  F  C  G

[Nella:]
C                  G
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng
Am               Em
Anggonku Leh Ngenteni Kowe
F          C
Wis Ono Sesasi
F           G
Genep Dino Iki

[Nella:]
C                  G
Mas Yen Pancen Tresnoku Iki
Am              Em
Mbok Anggep Ra Ono Gunane
 F         C     F       G
Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro

[Reff:]
C                G
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Am                Em
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
F             C
Tak Jaluk Kowe Ojo
            G
Ke Loro-Loro

C                   G
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Am               Em
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
F            C
Yen Neng Ati Ra Ono
           G
Wanito Liyo

F          G
Kowe Rasah Sok Mutusi
Em          Am
Aku Ra Neng Endi-Endi
F         G           C
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
C
Pangapurane Awakku,
Ra Tau Nyanding Sliramu
G
Mergo Tuntutan Kerjoku,
Nganti Ora Nduwe Wektu
Am                 
Wektu Kanggo Ngancani 
Ugo Ngeterke nyanyi
Em
Kowe kudu ngerti 
lungaku nggolek rejeki
F
Dungakno lakuku 
ngayaki kewajibanku
C
Senajan abot kanggomu 
nanging kuatno atimu
G
Wis dadi kahanan 
aku lungo aduh paran
G
Ora bakal kelendrang 
nyanding wedokan liyan

[Reff: Nella]
C                  G
Mas yen pancen kuwi karepmu
Am                 Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F          C           G
tak kuatne atiku tanpo sliramu
C               G
Mas nadyan kowe lungo kerja
Am                  Em
sing tak jalok kowe tetep setio
F          C             G
ojo nganti kegudo wanito lio

[Ngerapp :]
C
Ojo Keloro Loro 
Lungaku Ra Netes Cidro
G
Opo Maneh Ati Mikir 
Aku Wes Ora Tresno
Am
 Ya Mung Kowe Sing Tansah 
Ono Neng Njero Dodo
Em
Ra Ono Tresno Liyo 
Mergo Aku Tansah Setyo
F
Kudu Percoyo Tresnoku 
Iki Mung Siji Kowe
C
Wani Sumpah Mati 
Neng Ati Ra Ono Liyane
G
Janjiku Tak Buktekne 
Ora Mung Ono Lambe
G
Tunggunen Baliku Bebrayan 
Tekan Sak Lawase

[Reff:]
C                G
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Am               Em
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
F             C
Tak Jaluk Kowe Ojo
            G
Ke Loro-Loro

C                 G
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Am               Em
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
F            C
Yen Neng Ati Ra Ono
            G
Wanito Liyo

F          G
Kowe Rasah Sok Mutusi
Em          Am
Aku Ra Neng Endi-Endi
F         G           C
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
C
Anggonku Ngabari 
Yo Mung Lewat Bbm-Man
G
Kadang Sinyal Angel 
Marai Dadi Penghalang
Am
 Ning Yo Kudu Sabar 
Ora Usah Nggo Nesunan
Em
Mergo Tresno Kui 
Mestine Akeh Pacoban
F
Sing Tak Jaluk Kowe 
Ojo Nganti Ilang Roso
C
Senajan Aku Kerep 
Gawe Gelo Lan Kuciwo
G
Jembarno Atimu Sak 
jembare Laut Samudro
G
Kowe Kudu Ngerti 
Yen Aku Iki Mung Cah Kerjo

[Reff : Nella]
C              G
Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
Am                 Em
Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu
F          C          G
Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu

[Nella:]
C              G
Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo
Am                 Em
Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo
F             C        G
Ojo Nganti Ke godho Wanito Liyo

[Ending :]
F          G           C
Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com . ..