Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji

Intro : 
G   Bm  C   G
Am  Em  Am  D  G
D

G         Bm   Em
 Bebasan koyo ngenteni
C           D       G
 Udaning mongso ketigo
C               D
 Snajan mung sedelok
G           Em
ora dadi ngopo
Am                     D
penting biso ngademke ati.. oo..oo

G       Bm     Em
 semono ugo  rasane atiku
C              D        G
 mung tansah nunggu tekamu
C           D        G           Em
 ra kroso setahun  kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen  kangene atiku

Music : 
Am D G
Am D G

Reff:
 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing  pelabuhan
        C           D     G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                  Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
 Am        D         G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D              G  Em
ning pelabuhan semarang kene
Am            D     G
aku tansah ngenteni kowe

Interlude: 
G   Em
Am  D  G
Am  D  G
D

G       Bm     Em
 semono ugo  rasane atiku
C              D        G
 mung tansah nunggu tekamu
C           D        G           Em
 ra kroso setahun  kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen  kangene atiku

Music : 
Am D G
Am D G

Reff:
 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing  pelabuhan
        C           D     G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                  Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali
Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
 Am        D         G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D              G  Em
ning pelabuhan semarang kene
Am            D     G
aku tansah ngenteni kowe

G         Bm      Em
 bebasan koyo ngenteni
C           D        G
 udaning mongso ketigo
C           D        G           Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen kangene atiku

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com
.
..