Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Parangtritis

[Intro:]  
G  Em  C  D
G  Em  Am  G  D

[Verse I:]
       G
Rasane kepingin nangis
        Em
Yen kelingan Parangtritis
     Am          D
Neng ati koyo diiris
       G
Nalika udan gerimis
       Em
Rebu wengi malem Kemis
   Am
Ra nyono ra ngira
   D               G
Janjimu jebul mung lamis

[Verse II:]
  Am              Em
Parangtritis ning ana wong manis
    D                    G
Yen iling kowe rene yo gelis
  Am              Em
Parangtritis neng ana wong manis
    D                  G
Yen iling aku kepingin nangis

[Reff :]
  Em          C
Ombak gedhe katon ngawe-awe
  Am          D       G
Nelangsa ning ati rasane
  Em             C
Ombak gedhe sing dadi seksine
Am            D       G     D
Isih kelingan tekan seprene..

[Intro :]  
G  Em  Am  D
G  Em  Am  G  D

[Verse I:]
       G
Rasane kepingin nangis
        Em
Yen kelingan Parangtritis
     Am          D
Neng ati koyo diiris
       G
Nalika udan gerimis
       Em
Rebu wengi malem Kemis
   Am
Ra nyono ra ngira
   D               G
Janjimu jebul mung lamis

[Verse II:]
  Am              Em
Parangtritis ning ana wong manis
    D                    G
Yen iling kowe rene yo gelis
  Am              Em
Parangtritis neng ana wong manis
    D                  G
Yen iling aku kepingin nangis

[Reff :]
  Em          C
Ombak gedhe katon ngawe-awe
  Am          D       G
Nelangsa ning ati rasane
  Em             C
Ombak gedhe sing dadi seksine
Am            D       G     D
Isih kelingan tekan seprene..

  Em          C
Ombak gedhe katon ngawe-awe
  Am          D       G
Nelangsa ning ati rasane
  Em             C
Ombak gedhe sing dadi seksine
Am            D       G     D
Isih kelingan tekan seprene..

[Verse I:]
       G
Rasane kepingin nangis
        Em
Yen kelingan Parangtritis
     Am          D
Neng ati koyo diiris
       G
Nalika udan gerimis
       Em
Rebu wengi malem Kemis
   Am
Ra nyono ra ngira
   D               G
Janjimu jebul mung lamis

[Outro:]  
G  Em  Am  D
G  Em  Am  G  D

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..