Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Terminal Tirtonadi

[Intro:] 
Dm  G  C  Am
Dm  E  Am  E

[Verse I:]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm 
Tanganmu tak kanti 
             E
kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

[Verse II:]
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm   
Ngenteni sliramu 
               E
ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

[Bridge:]
            E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
               Am
Opo kowe ra kroso..
         E
Yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
Kudune kowe kroso..

[Verse I:]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm 
Tanganmu tak kanti 
             E
kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

[Intro:] 
E  Am  E  Am

[Reff:]
      Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
                Dm
Kangen sing tak rasakke
    E
Rasane, rasane, rasane
            Am    E
Rasane koyo ngene..
       A
Ning kene, ning kene
       A               Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
      Am               E
Aku kangen, kangenku mung
         Am   F  C  B  Am
Kanggo kowe..

[Verse II:]
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm 
Ngenteni sliramu 
               E
ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

[Intro:] 
E  Am  E  Am

[Reff:]
      Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
                Dm
Kangen sing tak rasakke
    E
Rasane, rasane, rasane
            Am   E
Rasane koyo ngene
       A
Ning kene, ning kene
       A               Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
      Am               E
Aku kangen, kangenku mung
         Am  F  C  B  Am
Kanggo kowe..

[Verse I:]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm 
Tanganmu tak kanti 
             E
kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

[Verse II:]
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm 
Ngenteni sliramu 
               E
ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

[Ending:]
            E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
               Am
Opo kowe ra kroso..
         E
Yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
Kudune kowe kroso..

[Outro:]
                 Am
Nalikane ing Tirtonadi 

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..